-
Čili marmelada-rdeča je blago pekoča marmelada, izdelanan iz Čilija pridelanega na lastni kmetiji. Marmelada se odlično poda k azijskim in mehiškim jedem, piščancu, jedem na žaru, vegetarjanskim in veganskim jedem.
-
Čili marmelada-rumena je blago pekoča marmelada, izdelanan iz Čilija pridelanega na lastni kmetiji. Marmelada se odlično poda k azijskim in mehiškim jedem, piščancu, jedem na žaru, vegetarjanskim in veganskim jedem.
-
Čili v prahu je mešanica različnih vrst blago pekočih čilijev pridelanih na lastni kmetiji. Okusna začimba, ki obogati jedi kot so meso, jedi na žlico in različne vrste testenin. Čili se pogosto uporablja v azijski, indijski ali mehiški kulinariki.
-
Čili prah extra pekoč je mešanica čilijev Trinnidad Moruga scorpion, Naga Morich in Carolina Reaper. Vsi čiliji so pridelani na lastni kmetiji. Začimbna mešanica je namenjena strastnim in izkušenim jedcem, ki čili uporabljajo ob skoraj vsaki priložosti.
-
Čili prah iz 100% RDEČEGA HABANERA pridelanega na lastni kmetiji. Habanero čili je znan po svojem bogatem okusu in ostrini. Začimba je primerna za ljubitelje čilija, ki so navajeni uživanja čilija. Habanero v prahu se odlično poda k jedem na žlico, kot so golaž, jota, ričet ali pasulj in k marinadam za meso. V azijski, indijski ali mehiški kuhinji pa je habanero začimba, ki ne sme manjkati.
-
Dimljena mešanica različnih blago pekočih čilijev pridelanih na lastni kmetiji. Čiliji so dimljeni na bukovem lesu. Dimljen čili je izjemna začimba, ki obogati različne vrste jedi. Odlično se poda k marinadam mesa, BBQ in jedem na žlico kot so pasulj, ričet, golaž, jota in k sarmam.
-
RDEČA DIMLJENA blago pekoča omaka ima izjemen okus dimljenih čilijev, ki smo jih 24 ur dimili na lesu slovenskih bukovih drv. Z omako obogatimo še tako dolgočasno jed in si pričaramo kulinarično doživetje. Doda se lahko k vsem vrstam jedi. Posebej se priporoča k jedem na žlico, tradicionalni slovenski kuhinji, hrani z žara in različnim vrstam sirov. Rdeča Dimljena omaka sodi med manj pekoče (2/5).
-
HOT LEMON srednje pekoča omaka, ki takoj navduši. Za čili Aji Lemon je značilen sadni citrus priokus z izjemno svežino, ki v omaki fermentira v zelo privlačen okus tropskega sadje in citrusov. Primerna je za vse vrste jedi, še posebej se jo priporoča v azijski kuhinji. Omako obožujejo tisti, ki si upajo v kuhinji korak dlje od klasike. Z svojo ostrino je še vedno primerna za široko skupino ljudi. Rumena omaka sodi med srednje pekoče (3/5).
-
Merda je omaka s karakterjem. Mešanica čilija Chocolate Habanero in Big Black Mama sta odlična kombinacija, ki odlično povezuje ostrino in bogat okus čilijev. Omaka se odlično poda k jedem na žlico, rdečemu mesu, žar jedem, testeninam in pizzam. Merda sodi med bolj pekoče omake (4,5/5).
-
NAGA – SAKI je najbolj pekoča omaka v naši ponudbi, narejena iz Trinidad Niruga Scorpion in Naga Morich čilija ter je izjemnega okus. Kljub ostrini omaka preseneti z okusom. Odlično se poda k pici, testeninam, mehiški hrani in mesu pečenemu na žaru. V vročih jedeh se ostrina še potencira. NAGA – SAKI omaka sodi med pekoče (5/5)
-
ORANŽNA HABANERO je kulten čili, ki se uvršča med bolj pekoče. Omaka je izjemnega okusa, s sadno noto, ki je značilna za Habanero čili. Primerna je za vse vrste jedi, kjer želimo jedi in okusu dodati ostrino. Oranžna omaka sodi med bolj pekoče (4/5).
-
RDEČA KLASIK omaka je blaga omaka, narejena je iz 7 različnih vrst blago pekočih čilijev. Zaradi svojega intenzivnega okusa po svežem čiliju, papriki je primerna za obogatitev okusa jedi kot so testenine, pica, rižota, meso, solata,..itd. Odlično se poda tudi k mesnim in sirnim narezkom in sendvičem. Zaradi blage ostrine je primerna za širšo uporabo., tudi za tiste, ki drugače ne uživajo v pekoči hrani Rdeča omaka Klasik sodi med manj pekoče (1/5).